Zapornica

Za urejanje dostopanja in izstopanja vozil na parkirišče ali dvorišče najbolje poskrbi dvižna ali verižna zapornica. Zapornica namreč omogoča enostavno upravljanje in avtomatizacijo dostopa in izstopa vozil. Z njo lahko na preprost način omejimo dostop določenim vozilom oziroma preprečimo nedovoljeno parkiranje in ustavljanje, prav tako pa nam zapornica olajša nadzor nad prihodi in odhodi.

zapornica

Oglejte si našo ponudbo zapornic

Upravljanje na daljavo za večje udobje

Tako dvižna kot verižna zapornica omogočata enostavno upravljanje na daljavo s pomočjo daljinskega upravljalnika ali telefona. S tem je poskrbljeno za najvišje možno udobje pa tudi za večjo varnost in nadzor nad vozili. Po vstopu vozila se namreč zapornica tudi avtomatsko spusti ter tako onemogoči dostop vsem drugim vozilom.

Naša zapornica deluje brezhibno in zanesljivo

Vsaka avtomatska zapornica je oblikovana tako, da prenese velike obremenitve in zelo visoko intenzivnost ter frekventnost delovanja. Tako se lahko nemoteno dviga in spušča tudi neštetokrat na dan. Za to poskrbi kvaliteten pogonski mehanizem oziroma nizkonapetostni motor, ki omogoča kontrolirano, varno in skorajda neslišno dviganje in spuščanje.

Cenovno ugodne in uporabne rešitve

Nudimo vam različne vrste zanesljivih in kvalitetnih zapornic ter vam svetujemo pri njihovi izbiri glede na vaše zahteve. Najbolj enostavno in cenovno ugodno rešitev za nadzor nad prihodi in odhodi zagotovo predstavlja verižna zapornica, še bolj priljubljene pa so različne dvižne zapornice z močno konstrukcijo iz pocinkanega jekla.

Hitra in kvalitetna vgradnja ter servisiranje

Zapornice so narejene iz trajnih materialov in imajo skorajda neomejeno življenjsko dobo. Posebno vzdrževanje ni potrebno, v primeru, da kljub temu pride do težav, pa smo vam na voljo tudi za vsa popravila in servisiranje. Poleg tega nudimo hitro in kvalitetno vgradnjo vseh vrst zapornic na dvorišča, parkirišča, dovoze poslovnih in stanovanjih stavb ali kamorkoli drugam.

Celostna avtomatizacija vhodov in dostopa

Zapornica je le eden od elementov za avtomatizacijo dostopa oziroma prihoda in odhoda vozil, na voljo pa je tudi avtomatika za garažna ali dvoriščna vrata v različnih izvedbah, ki se razlikujejo glede na način delovanja in odpiranja. V naši ponudbi vas tako čaka raznolik nabor rešitev za avtomatizacijo in kontrolo vstopa in izstopa, med katerimi boste zagotovo lahko našli tudi primerno rešitev zase!