Stropna led svetila

Sodobna energetsko varčna svetila so lepega in elegantnega videza, nudijo dobro osvetlitev in imajo zelo nizko porabo. To omogoča napredna LED tehnologija, ki prinaša številne prednosti in velik prihranek pri porabi električne energije. Poleg varčnosti ima kakovostna stropna LED svetilka z integrirano žarnico tudi odlično svetilnost ter je primerna prav za vsak prostor. Če torej iščete ekonomično rešitev za osvetljevanje, izberite stropna LED svetila!

stropna led svetila

Oglejte si našo ponudbo svetil

LED stropna svetilka, s katerimi privarčujete

Stropna LED svetila z integrirano žarnico so izjemno varčna, poleg tega pa imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Z njihovo pomočjo lahko privarčujete pri električni energiji, zato se njihov nakup splača tudi iz tega vidika. V primerjavi s klasičnimi svetili LED stropna svetilka porabi kar do 80 % električne energije manj, hkrati pa nudi odlično osvetlitev, saj se pri osvetljevanju ne segreva. Običajna svetila namreč velik del električne energije porabijo prav za segrevanje, medtem ko se stropna LED svetila ne segrevajo in so tako veliko manj potratna.

Velika ponudba različnih svetil za dobro osvetlitev

Pri nas so na voljo različna stropna LED svetila s senzorjem ali brez njega. Stropna luč s senzorjem je še bolj varčna kot navadna LED stropna svetilka. Senzor namreč poskrbi za samodejno prižiganje in ugašanje, s tem pa je senzorska svetilka prižgana res le takrat, ko je to potrebno. Takšna stropna luč s senzorjem je zelo praktična za zunanjo uporabo, na voljo pa so tudi različne notranje senzorske luči.

Notranje senzorske luči za še večje udobje in prihranek

Za avtomatizirano prižiganje in ugašanje luči se uporablja LED stropna svetilka s senzorjem oziroma senzorska svetilka. Luč se tako samodejno prižge, ko stopimo v prostor ali odpremo vrata, ter samodejno ugasne, ko prostor zapustimo. S tem je poskrbljeno za popolno udobje ter večji prihranek električne energije. Nikoli več se nam namreč ne more zgoditi, da bi doma ali v pisarni slučajno pozabili ugasniti luč!