Storitve

Živimo v sodobnem svetu, kjer postaja varnost oseb in premoženja vedno pomembnejši faktor vsakdanjega življenja. Globalizacija in napredek namreč prinašata s seboj poleg vseh koristi tudi porast kriminalnih dejanj ogrožanja osebne varnosti in varnosti našega premoženja. Tisti, ki se tega zavedamo, se proti temu lahko ustrezno zaščitimo ter si s tem zagotovimo mirno prihodnost za nas, naše premoženje in naše najbližje.

Načrtovanje varnostnih sistemov

Kadar se odločamo za nakup tovrstnih sistemov se moramo zavedati, da še tako drag in kvaliteten sistem sam po sebi ne prinaša želenega učinka. Pri varnostnih sistemih odločilno vlogo odigrajo načrtovanje, izbira ustrezne opreme in kvalitetna vgradnja. Zato vam svetujemo, da ne kupujete mačka v žaklju s tem ko kupujete posamezne komponente, ampak se odločite za celovito rešitev, ki jo lahko ponudijo le strokovnjaki s tega področja.

Montaža varnostnih sistemov

Tehnološki napredek nam prinaša vedno nove možne načine varovanja oseb in premoženja. Nivo varnosti si tako lahko zvišamo z vgradnjo številnih možnih varnostnih sistemov v samih objektih, kjer prebivamo, delamo ali opravljamo svojo poslovno dejavnost ter v okolici teh objektov. Tako poznamo domofonske sisteme, sisteme za avtomatizacijo vrat, alarmne sisteme in druge.

Vzdrževanje varnostnih sistemov

V našem podjetju vam nudimo strokovno izvedene celovite rešitve s področja varnostnih sistemov že več kot deset let. Naša ponudba vključuje tudi vzdrževalna dela na varnostnih sistemih in elektroinštalacijah. V tem času smo si nabrali ogromno izkušenj in veliko število zadovoljnih strank, ki se ne bojijo prihodnosti. Pri svojem delu uporabljamo najkvalitetnejšo opremo največjih svetovnih proizvajalcev, za katero nudimo tudi dolgo garancijsko dobo. Odlikuje nas predvsem visoka kvaliteta naših storitev, upoštevanje dogovorjenih rokov in kratek odzivni čas.