Pogoni za dvoriščna vrata

Pogoni za dvoriščna vrata z avtomatiziranim odpiranjem in zapiranjem poskrbijo za udobnejši dom. Pri prihodu domov ali odhodu od doma vam tako ne bo treba več ustavljati avtomobila in stopati iz njega, čemur se v slabem vremenu z veseljem izognemo. Prav tako pa vam avtomatizirano delovanje prihrani čas ter poskrbi za večjo zasebnost in varnost. Po vašem odhodu se bodo namreč dvoriščna vrata samodejno zaprla in preprečila vstop neželenim obiskovalcem.

pogoni za dvoriščna vrata

Oglejte si našo ponudbo pogonov

Učinkovito in tiho delovanje ter izredna kvaliteta

V naši ponudbi so na voljo različni kvalitetni pogoni za dvoriščna vrata, kot je na primer pogon za dvokrilna dvoriščna vrata ali pogon za drsno odpiranje vrat. Priznani proizvajalci so zagotovilo, da pogoni za dvoriščna vrata delujejo zanesljivo in učinkovito. Odlikuje jih visoka kvaliteta izdelave ter mehka ustavitev brez hrupa. Tako pogon za krilna vrata kot tistega za drsna vrata je možno upravljati z daljinskim upravljalcem ter tako poskrbeti za avtomatizirano odpiranje in zapiranje dvoriščnih vrat.

Pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

Pogon za dvokrilna dvoriščna vrata omogoča sinhrono odpiranje obeh kril enakih velikosti. Avtomatika za dvokrilna vrata poskrbi, da se s pritiskom na daljinski upravljalnik vrata samodejno začno odpirati z enakomerno hitrostjo, vse dokler se obe krili mehko in neslišno ne ustavita. Pogoni za dvoriščna vrata poskrbijo tudi za avtomatsko zapiranje vrat, ko se vozilo premakne iz njihovega območja zaznave.

pogon za dvokrilna dvoriščna vrata

Izredna funkcionalnost in personalizacija

Pogoni za dvoriščna vrata omogočajo programiranje različnih funkcij in nastavitev glede na specifične potrebe strank. Tako jih lahko popolnoma prilagodite in personalizirate ter poskrbite za še bolj udobno vstopanje ali izstopanje na dvorišče. Pri tem je pomembna tudi kakovostna izdelava ter robustno ohišje, ki poskrbi, da motor za dvoriščna vrata deluje nemoteno in zanesljivo ne glede na zunanje temperature ali vreme.

Motor za dvoriščna vrata

Dvoriščna vrata velikih dimenzij dosežejo znatno težo. Za avtomatizirano upravljanje z njimi je zato nujno uporabiti čim bolj zmogljiv motor za dvoriščna vrata, ki poskrbi za njihovo nemoteno delovanje. Ko kupujete pogon za dvokrilna dvoriščna vrata, bodite pozorni na maksimalno višino in širino ter težo vratnega krila oziroma na to, kakšno obremenitev prenese izbrani pogon za krilna vrata. S pravo izbiro pogona se bodo tudi velika in težka vrata odpirala brez težav! Več si lahko ogledate tudi na strani proizvajalca Nice.

motor za dvoriščna vrata