Avtomatizacija vhodov

Sistemi za avtomatizacijo vhodov nam omogočajo enostavno upravljanje vhodov na dvorišča, na parkirišča ali vhodov v sam objekt. Vhodne elemente (dvoriščna vrata, vhodna vrata, zapornice …) lahko upravljamo na daljavo s pomočjo daljinskega upravljalnika, ali z GSM aparatom.

Za koga so primerni sistemi za avtomatizacijo vhodov?

Sistemi za avtomatizacijo vhodov so primerni za lastnike individualnih hiš, ki želijo na enostaven in udoben način zvišati varnost svojega premoženja in svojih najbližjih. Obenem si na ta način tudi povečajo raven udobja. Prav tako so primerni za lastnike poslovnih objektov, lokalov in parkirišč, ki želijo omogočiti svojim strankam čimbolj enostaven vstop in izstop.

Vrste sistemov za avtomatizacijo vhodov

Poznamo celo paleto sistemov za avtomatizacijo vhodov. Dvoriščna vrata se razlikujejo glede na način odpiranja, tako da se lahko uporabniki odločijo za krilna (enokrilna, dvokrilna) ali drsna vrata, z različnimi načini pogonov (elektromehanske roke, talni pogon …). Tudi garažna vrata poznamo v različnih izvedbah, kot so dvižna, krilna, viseča ali industrijska vrata. Lastniki poslovnih objektov in lokalov za vhod v objekt ali lokal največkrat uporabljajo steklena avtomatska vrata. Na parkiriščih pa se srečamo z dvižnimi zapornicami ali dvižnimi verigami.

Kaj vam nudimo?

Lastnikom individualnih hiš nudimo celotno storitev vgradnje vseh vrst avtomatiziranih dvoriščnih in garažnih vrat. Skupaj z vami izberemo najprimernejši sistem, izdelamo načrt in sistem tudi kvalitetno vgradimo. Vgrajene sisteme potem tudi vzdržujemo in po potrebi servisiramo. Izbirate lahko med najkvalitetnejšimi sistemi za avtomatizacijo vhodov največjih svetovnih proizvajalcev tovrstne opreme (nice, besam …). Lastnikom poslovnih objektov in lokalov nudimo vse vrste steklenih avtomatskih vrat, skupaj s celotno storitvijo vgradnje v objekt, upravljalcem parkirišč pa nudimo dobavo in vgradnjo vseh vrst dvižnih zapornic in dvižnih verig.