Domofon

Domofon je priročna naprava za varno, enostavno in udobno komunikacijo z obiskovalci, ki stojijo pred našimi vhodnimi ali dvoriščnimi vrati. Avdio ali video povezava nam omogoča komuniciramo na daljavo in brez osebnega stika. Znatno se olajša komunikacija in poskrbi za boljšo varnost pred neželenimi gosti ter omogoča odličen nadzor.

Oglejte si našo ponudbo domofonov

Zanesljivost in funkcionalnost

Sodobni domofoni omogočajo številne napredne funkcije in različne prilagoditve potrebam strank. S trpežnim ohišjem so kos prav vsem vremenskim pogojem ter omogočajo nemoteno in zanesljivo delovanje. So izredno priročni in enostavni za uporabo tako v enostanovanjskih kot večstanovanjskih objektih kot tudi poslovnih in vseh drugih prostorih. Predvsem pa imajo video domofoni zelo dolgo življenjsko dobo ter ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja.

domofon

Enostavna vgradnja praktično kamorkoli želite

Domofon je sestavljen iz zunanje in notranje enote v obliki slušalke ali enote za prostoročno komunikacijo, poleg tega vključuje še kamero in nadzorni monitor. Montaža je preprosta in nezahtevna, pomembno pa je njeno pravilno načrtovanje. Morajo biti vgrajeni na primerno višino, prav tako pa moramo izbrati ustrezno mesto za kamero video domofona, da bo zajela čim večji zorni kot. Z našo pomočjo bo vaša naprava vgrajena optimalno, saj poskrbimo za celostno storitev od načrtovanja pa do vgradnje.

Video domofon omogoča boljši nadzor

Za nadzor vhoda v objekt se najbolje obnese video domofon z dislocirano kamero, s pomočjo katere takoj vidimo, kdo stoji pred vrati. Poleg govorne komunikacije omogoča tudi spremljanje dogajanja v živo. Dogajanje pred vhodom si je možno ogledati na monitorju domofona ali na pametnem telefonu oziroma kakšni drugi napravi, če izberemo video IP domofon. Takšen pametni IP domofon je uporaben tudi kot nadzorna varnostna kamera za zaščito objektov pred nepridipravi, poleg tega pa omogoča še veliko različnih dodatnih funkcij.

video domofon

Pestra izbira različnih domofonskih sistemov

Pri nas so na voljo vrhunski domofoni najbolj priznanih proizvajalcev, kot so BPT, Comelit, Kocom in drugih. Njihovi izdelki so številka ena v svetu in veljajo kot sinonim za zanesljivost in kakovost. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri domofonskega sistema, skupaj z vami poiščemo najboljšo rešitev ter vam jo pomagamo prilagoditi glede na vaše želje in potrebe!