Dodatki

Takšni in drugačni dodatki za avtomatske zapornice in pogone za dvoriščna vrata izboljšajo uporabniško izkušnjo in poskrbijo za to, da avtomatizacijo vstopa in izstopa prilagodite popolnoma po svoji meri. Za uporabo avtomatske zapornice ali dvoriščnih vrat s samodejnim odpiranjem in zapiranjem tako potrebujete kakovosten in priročen daljinski upravljalnik, ki poskrbi za večje udobje. Za bolj varno uporabo pa vam priporočamo vgradnjo fotocelice za dvoriščna vrata z ustreznim dometom. Fotocelice namreč preprečijo, da bi se vrata nepričakovano zaprla, ko je med njimi vozilo ali oseba.

Daljinsko odpiranje je hitrejše in udobnejše

Daljinec za rampo ali dvoriščna vrata mora biti majhen in priročen, predvsem pa mora imeti ustrezen domet. Tako bomo le z enim pritiskom na tipko brez težav odprli zapornico ali vrata, ne da bi nam bilo pri tem treba izstopiti iz avta. Avtomatizirano daljinsko upravljanje dvoriščnih vrat tako ni le veliko hitrejše od ročnega odpiranja in zapiranja, temveč tudi veliko bolj udobno. Daljinec za rampo ali dvoriščna vrata bomo namreč še z večjim veseljem uporabili vsakič, ko bo deževalo ali snežilo.

daljinec za rampo

Fotocelice za dodatno varnost pri zapiranju

Zelo pametno je vgraditi fotocelice za dvoriščna vrata, s katerimi nadgradimo zapiralni mehanizem ter poskrbimo za njegovo dodatno varnost. Fotocelice za dvoriščna vrata namreč oddajajo infrardeče žarke in z njimi kontrolirajo zapiranje vrat. Kadar se sprejemanje žarkov zaradi ovire prekine, se vrata samodejno prenehajo zapirati.

fotocelice za dvoriščna vrata

Trajne rešitve, na katere se lahko vedno zanesete

Prav vsi dodatki za avtomatizacijo v naši ponudbi ustrezajo visokokakovostnim standardom in imajo dolgo življenjsko dobo. Vsak daljinec za rampo v naši ponudbi je tehnično dovršen in premišljeno izdelan tako, da se nanj lahko popolnoma zanesete. Baterija daljinskega upravljalnika je majhna, a zmogljiva, zato jo ni treba pogosto menjati. Enaki standardi kakovosti pa veljajo tudi za fotocelice in vse ostale dodatke. Če torej potrebujete nov daljinec za dvoriščna vrata ali zapornico, fotocelice ali kakšno drugo opremo za avtomatizacijo, nas čim prej kontaktirajte!