Piškotki

Splošno o piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Piškotki strani

Stran www.vat-sp.si vpisuje piškotke za delovanje in spremljanje obiskov, med drugim mora vpisati tudi piškotek, ali se strinjate z uporabo piškotkov. Osebni podatki se ne shranjujejo

Piškotki tretjih strani

Pri nalaganju in predvajanju vsebine iz drugih virov, npr. iz YouTube na tej spletni strani, youtube.com in google.com vpišeta piškotke na vaš računalnik.

Seznam piškotkov

APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, PREF, SAPISI, SID, SSID, VISITOR_INFO1_LIVE, __utma, __utmz GoogleAccountsLocale_session. Trajanje: do 2 leti.

Piškotke lahko tudi zbrišete s klikom na: Brisanje piškotkov